27 / 04 / 2024

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?



Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde etkili oldu. Bu şehirlerde ağır bir yıkıma yol açan depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürerken diğer yandan da bölgeye depremzedeler için yardımlar hızlıca yollanmaya başlandı. "Saltbea" hareketi ile dünyada tanınan, restoran sahibi Nusret Gökçe de ilk günden itibaren bölgeye yardım yapıyor. İlk olarak İstanbul'dan yüklenen tırlarla malzeme gönderen Nusret ardından deprem bölgelerinde 5 bin kişiye sıcak yemek dağıttı.

Dün akşam yapılan  "Türkiye Tek Yürek" ortak yayının ardından bugün 51 milyona yakın takipçisi bulunan Instagram hesabından bir video yayınlayan  Nusret yaptığı yardım miktarını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön