07 / 05 / 2024

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan (TMSF) yapılan açıklamada, TMSF ve TMSF liderliğindeki şirketinin deprem bölgelerindeki acil ihtiyaçların karşılanması için ilk günden itibaren AFAD ve KIZILAY ile birlikte çalışmaya başladığı belirtildi. 

Yardım faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmekte olup ayrıca nakdi olarak AFAD’a 102 milyon lira yardımda bulunuldu. İlk olarak Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madencilerimizden arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi. Aydınlı Grup bünyesindeki şirketlerden kadın, erkek ve çocuklar için başta kışlık kıyafet, mont, kaban, kazak, elpen, bere, termal içlik gibi yaklaşık 120 bin adet ihtiyaç malzemesi gönderildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön