09 / 05 / 2024

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?



25 MİLYON TL BAĞIŞTA BULUNDU!

Nusret, Instagram üzerinden paylaştığı videoda AFAD’a 25 milyon TL bağışladığını söyledi. Ayrıca dünyaya seslenen ünlü iş insanı, “O gün bugün… Türkiye’miz için birlik ve beraberlik zamanı. Nusret markası olarak 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Haydi Türkiye'm" ifadelerini kullandı.

Türkiye Tek Yürek'te 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplanmıştı!

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için yayına girdi. Sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri  bir araya gelerek AFAD ve Kızılay'a bağış topladı. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilen ortak yayında tam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL yardım toplandı. Ayrıca 9 milyon 10 bin adet SMS atıldığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplanan yardımlarının tümünün depremzedeler için harcanacağını söyledi. 

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı! 115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Hollanda'dan depremzedelere 88 milyon 921 bin 469 Euro'luk büyük yardım!

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön