01 / 05 / 2024

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.



Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ili etkiledi ve bu şehirlerde ağır bir yıkıma yol açtı. Depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan da bölgeye afetzedeler için yardımlar yollanmaya başlandı. Haluk Levent de kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birlikte depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışmalara başlarken depremzedeler için de destek kampanyası başlattı.

850 milyon TL'lik planı açıkladı!

Bir kaç gün önce aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Sinem Kobal, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Hande Erçel, Elçin Sangu, Ayça Ayşin Turan, Gazapizm, Zara, Özge Özpirinçci, Hazal Subaşı, İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimlerin olduğu kendisine destek veren kişilerle kamera karşısına geçen Haluk Levent, 850 milyon TL'lik bir yol haritası açıkladı ve deprem bölgesine konteyner kentlerin kurulacağını, kullanılabilir durumda olan tüm okulların onarılacağını, yaşlılar için bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri ve öğrenci yurtları açılacağını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön