15 / 05 / 2024

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.



"Ahbap'a 1 milyar geldi"

Önceki gün de FOX TV Ana Haber'e deprem bölgesinden görüntülü bağlanan Haluk Levent yeni ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Toplanan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini belirten Levent, "Biz yeteri kadar yardım aldık, yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent şöyle konuştu:

"Biz fazla bağış toplama uğraşında değiliz, çünkü bizim derdimiz değil.  Ahbap’ta para diye bir şey yok. Ben altı senede 1,5 milyar para dağıttım ama parayı görmedim. Hatta biz yeteri kadar yardım aldık, kalan yardımı da, yardım yapmak isteyenler AFAD’a göndersin. Devletin kurumudur, birlikte çalışmalar yapıyoruz.

Jandarmasından polisine, valiliğinden AFAD'a hepsiyle koordineli olarak çalışıyoruz. Herkesin bir tek amacı var. Her şeyi eleştirebiliriz, ben de eleştiririm, herkes de her şeyi eleştirebilir. Şu anda bizler buraya eleştirel gözle değil, burayı yapıcı kılacak, yaraları saracak konularla yapabiliyoruz. Geç kalınmış mıdır, kalınmıştır. Sıkıntılar yaşanmış mıdır, yaşanmıştır. Bu konu Ahbapların konusu değil."

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı! 850 milyon TL...

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Emekli maaşları da erken yatacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön