05 / 05 / 2024

ISH 2017 Fuarına partner ülke

ISH 2017 Fuarına partner ülke

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler'den yoğun ilgi!

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler akın etti. Yerli mermer üretici ve ihracatçı firmalar, kurulan iş bağlantıları ile 2017’nin ilk çeyreğini de garanti altına aldı.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

ISH 2017 Fuarına partner ülke Haberi

ISH 2017 Fuarına partner ülke

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Başkanı Zeki Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya genelinden 2 bin 465 firmanın katıldığı ISH 2015'i 197 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.


Türkiye'nin bu yılki fuara İtalya'nın ardından en yüksek katılım sağlayan ikinci ülke olduğunu dile getiren Poyraz, "Ülkemiz firmalarının yoğun ilgi gösterdiği fuarda Türk iklimlendirme sektöründen 104 firma yer aldı. Çok sayıda iş görüşmesi gerçekleştiren firmalarımız, 'Türk malı' imajına yönelik de yoğun bir reklam ve tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Frankfurt Havalimanı ve şehir merkezindeki taksilerde tanıtım görselleri sergilenirken, fuar alanında da çeşitli reklam çalışmaları yapıldı" şeklinde konuştu.


Poyraz, Almanya'nın dünyanın en büyük iklimlendirme ithalatçısı olması nedeniyle fuara ciddi ilgi gösterildiğini anlatarak, şu bilgiyi paylaştı:


"Türkiye'nin fuarda partner ülke olması için gösterdiğimiz çabalar sonuç verdi. Fuarın...