07 / 05 / 2024

İshakçılar Altyapı projesi son durum

İshakçılar Altyapı projesi son durum

İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

TOKİ'den İzmir'e 161 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 161 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 17 Mart'ta gerçekleştirilecek.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Avcılar Exclusive'de 892 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Avcılar İnşaat tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçirilen Avcılar Exclusive projesi tanıtıldı. Peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı uygulanan projede fiyatlar 892 bin TL'den başlıyor.

TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Torbalı 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Torbalı 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ İzmir Torbalı 2019 ne zaman teslim? TOKİ İzmir Torbalı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Torbalı 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Katar 55 yeni projeye imza atacak!

Katar Bayındırlık Bakanlığı 2019 yılı için 18,8 milyar riyal değerinde 55 yeni yol ve altyapı projesi planlıyor.

Avcılar Caddebostan kampanyalı ödeme planı!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Avcılar Caddebostan projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

İshakçılar Altyapı projesi son durum Haberi

İshakçılar Altyapı projesi son durum


İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.


BİLGİLENDİRME TOPLANTISI


Toplam 21 km altyapı çalışmasının yüzde 90’ının tamamlandığı proje için İshakçılar’da bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İSU Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Temiz ve Ahmet Ark, Planlama, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Celal Doğan ve Derince İlçe Şube Müdürü Celal Civelek’in katıldığı toplantıda Derince Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldız ve Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan ile mahalle sakinleri hazır bulundu.


21 KM ALTYAPI YAPILACAK


Geçtiğimiz nisan ayında başladıkları İshakçılar Bölgesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İnşaatı projesinin bir yıl süreceğini hatırlatan Daire Başkanı Celal Doğan, proje kapsamında 17 km kanalizasyon ve 4 km içmesuyu olmak üzere toplam 21...