16 / 05 / 2024

ishakpaşa sarayı emitt fuarı tanıtımı

ishakpaşa sarayı emitt fuarı tanıtımı

Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’tada hızla gelişen kayak kültürünü, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışınada taşmaya başladı.

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Erzincan İshakpaşa 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Alanya Saray Mahallesi'ndeki ağaçlık alan özel mülk sınırlarına alındı!

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi.

Ünye Saray Hamamı ihale aşamasında!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kalesi’nde Orman Bakanlığı’na ait olan parselin Ünye Belediyesine devrinin tamamlandığını, Saray Hamamı’nın ise ihale aşamasına geldiğini belirtti.

Simit Sarayı bu yıl 172 mağaza açacak!

Simit Sarayı, yurtdışı yatıranlarına hız veriyor. Bu yıl açılacak 172 mağazanın 70'i yurtiçinde, 102'si yurtdışında olacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukçu, "2017'de yurtdışı mağaza sayımız 250-300 civarında olacak" diyor.

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Simit Sarayı 2016 yılında yurtdışında 102 mağaza açacak!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında ise 102 adet yeni mağaza açılışı yapacaklarını belirtti.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

ishakpaşa sarayı emitt fuarı tanıtımı Haberi

ishakpaşa sarayı emitt fuarı tanıtımı


Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’ta da hızla gelişen kayak kültürünün, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışına da taşmaya başladı. Türkiye’nin kış turizminde de hak ettiği payı alabilmesini hedefleyen 2014 EMITT Fuarı, en uygun ve keyifli kış tatilleri için profesyonellerle tatilcileri bir araya getiriyor. 


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, çeşitli ülkelerin konuk bakanları, Milletvekilleri ve il valilerinin katıldığı açılış seremonisi ile başlayan fuarda Ağrı'nın turizm değerleri, İshakpaşa Sarayı temalı stantta tanıtılacak. Ağrı Dağı, İshakpaşa Sarayı, Nuh'un Gemisi başta olmak üzere Ağrı'nın tarihi ve kültürel değerlendirmenin sergilendiği fuar standında ziyaretçilere tarihin en eski diyet yemeği olan Ağrı'ya özgü Abdigör Köftesi ikram ediliyor. 


Fuarın ilk gününde büyük ilgi...