09 / 05 / 2024

İshakpaşa Sarayı şafii Camii

İshakpaşa Sarayı şafii Camii

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshakpaşa Sarayı’ndaki cami 200 yıl sonra ibadete açıldı, açılışa Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemaliye'ye 146 konut inşa edecek!

TOKİ Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii'nde 146 adet yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Erzincan Kemaliye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Kemaliye İlçesi, İshakpaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 146 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Erzincan 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan İshakpaşa 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Simit Sarayı 2016 yılında yurtdışında 102 mağaza açacak!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında ise 102 adet yeni mağaza açılışı yapacaklarını belirtti.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Kayseri İncesu Adalet Sarayı açıldı!

Elitaş, İncesu Adalet Sarayı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Türk milletinin Asya'da, Anadolu bozkırlarında özgürce atını koşturduğunu ifade ederek, özgürlüğün tadını ve adalet üzerine devletler kurmuş bir millet olduğunu ifade etti.

İshakpaşa Sarayı şafii Camii Haberi

İshakpaşa Sarayı şafii Camii


Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshakpaşa Sarayı’ndaki cami 200 yıl sonra ibadete açıldı.

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Mevlit okutulup cuma namazı kılınan camide misafirlere keşkül ikram edildi. Caminin ibadete açılmasının sevindirici olduğunu dile getiren Vali Musa Işın, " 200 yıl sonra cuma namazını burada kılmış bulunuyoruz. İshakpaşa Sarayı uzun bir süre restorasyona tabi tutuldu ve cami kısmı bugün ibadete açıldı. Halkımız cami kısmının ibadete açılmasını çok istiyorlardı. Restorasyon işi bittikten sonra gerekli hazırlıklar ve çalışmalar yapıldı. 200 yıl sonra cuma namazımızı kıldık. Allah namazımızı kabul etsin. İnşallah bundan sonrada burada 5 vakit namaz kılınacak. Buranın imamı olacak. Sarayın restorasyonunda...