06 / 05 / 2024

ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi

ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Alarko GYO 2020 yılı genel kurul toplantısı sonucu!

Alarko GYO'nun 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2021 tarihinde gerçekleşti. Toplantı sonucu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Emlak Konut GYO Olağan Genel Kurulu 25 Mart'ta toplanacak!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi Haberi

ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi

Uzun zamandır fosil yakıtlara alternatif arayışları sürüyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın da patlak vermesiyle pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. 

Bu durumun ardından ısı pompaları ön plana çıktı. Peki u duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Isı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

 

Isı pompası, soğutma, ısıtma ve sıcak suyu tek bir cihazda toplayarak kullanma imkanı sağlıyor ve diğer ısı kaynaklarına göre daha çok enerji tasarrufu yapılmasına imkan sunuyor. Isı pompaları tarafından tranfer edilen enerji yalnızca havadan değil; su ve toprak gibi farklı yerlerden de sağlanabiliyor. 

Isı pompaları, topraktaki, sudaki ve havadaki potansiyel ısı enerjisini konutlara getiriyor ve, evlerin sıcaklık konforunu artırıyor. Bu cihazlar doğaya...