06 / 05 / 2024

ısı pompası evlerde nasıl kullanılır?

ısı pompası evlerde nasıl kullanılır?

AB ülkelerinin Rusya'ya enerji bağımlılığından kurtulmak için kullanımının yaygınlaştırmayı düşündüğü ısı pompası nedir, nasıl çalışır, evlerde nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyorlar: Kimse kötü niyetli kiracıları finanse etmeye mecbur değil!

Yüzde 25 zam sınırı uygulaması sebebiyle binlerce ev sahibi mağdur oldu. Kiracılar, emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da X sosyal medya hesabından bu duruma değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

1942'de bahçesiz evlerde kümes hayvanları beslemek yasak! 

1942 yılında bahçesiz evlerde kümes hayvanı beklemek yasaklanmış. Belediye bu konuda sıkı denetimlere başlamış.

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Ekmek değil süt değil şeker değil un değil bu sefer çok kullandığımız başka bir şeye büyük zam

Vatandaşlar peş peşe gelen zamlardan dolayı artık hesap kitaplarını daha sıkı yapmaya başladı. Evlerde çok kullanılan bir ürün hakkında da flaş bir gelişme yaşandı.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Beko KM 99 9 kg A Çamaşır Kurutma Makinesi 18 bin 219 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Beko Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesi, 14 farklı kurutma programı ile ısı pompası özelliğini kullanarak kıyafetlerin nemden arınmasını sağlıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Şarjlı el süpürgesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerde değil, araç ve ofislerde de çok kullanılan şarjlı el süpürgesi, pratik olması ve hafifliğiyle öne çıkıyor. Döküleni saçılanı temizlemenin en hızlı yolu ondan geçiyor. Peki, Bosch şarjlı el süpürgesi ne kadar? İşte detaylar...

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Hoover Wi Fi Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Kurutma Makinesi 10 kilogram çamaşırı tek seferde ısı pompasıyla kurutma özelliğine sahiptir. Çamaşırları 15 farklı kurutma programı ile kurutur. Peki Hoover kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

ısı pompası evlerde nasıl kullanılır? Haberi

ısı pompası evlerde nasıl kullanılır?

Günümüzde fosil yakıtlara alternatif arayışları sürerken Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle yüzde yüz yerel kaynakların kullanım yoluyla enerji üretimi ihtiyacı ısı pompalarının yaygınlaşmasının önünü açacak. Peki ısı pompası nedir, ısı pompası nasıl çalışır, ısı pompası evlerde kullanılabilir mi, ısı pompasının kurulum ve kullanım maliyetleri ne kadar tutar sorularının cevaplarını emlakkulisi.com ekibi olarak sizler için araştırdık.

ISI POMPASI NEDİR?

Isı pompaları; ısıtma, soğutma ve sıcak su kullanımını tek bir cihazda toplayarak diğer ısı kaynaklarına göre yüksek enerji tasarrufu sağlayan bir sistem. Isı pompaları transfer ettikleri enerjiyi sadece havadan değil toprak ve su gibi farklı ortamlardan da sağlayabiliyor. Ayrıca ısı pompaları hava, toprak ve sudaki potansiyel ısı enerjisini evlerimize taşıyarak evimizin sıcaklık konforunu sağlarken doğaya herhangi bir zehirli gaz salınımı yapmıyor.

ISI POMPASI NASIL ÇALIŞIR?

Isı pompası...