14 / 05 / 2024

Isı yalıtımı ile ne kadar tasarruf sağlanır

Isı yalıtımı ile ne kadar tasarruf sağlanır

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 milyar metreküp doğalgaz kullanımına engel oldu.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı ile yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanabilir!

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslıı, yalıtıma yapılacak yatırımla ülke ekonomisinde yıllık ortalama 10 milyar doların üzerinde tasarruf sağlanacağını ve çevre kirliliğinin yüzde 50 azalacağını ifade etti

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karabulut tarafından kuruldu.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbey tarafından kuruldu. 

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 bin binayı mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

Isı yalıtımı ile ne kadar tasarruf sağlanır Haberi

Isı yalıtımı ile ne kadar tasarruf sağlanır

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 milyar metreküp doğalgaz kullanımına engel oldu. Bakanlık tarafından son 10 günde bazı ülkelerin yıllık doğalgaz kullanımı kadar doğalgazın tüketildiği açıklandı.  Fiili Boya Yalıtım Capatect, "Enerji Tasarrufu" haftası dolayısıyla, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme politikasını devam ettiriyor ve evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi yaklaşık %50 oranında azaltabileceğimize dikkat çekiyor. Fiili Boya Yalı hm - Capatect Isı Yalıtım adına Gülay Dindoruk konuyla ilgili olarak, ısı yalıtımından kişi başı 280 TL tasarruf sağlamasının, 4 kişilik bir ailenin yıllık 1.120 TL tasarruf sağlaması anlamına geldiğini ve bu miktarın ailenin yıllık pazar masrafının yaklaşık yarısına tekabül ettiğini söyledi. Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin...