05 / 05 / 2024

Isı yatılımı enerji nasıl sağlar

Isı yatılımı enerji nasıl sağlar

Geçtiğimiz hafta içerisinde elektrik kullanımının üst üste rekor seviyeye ulaşması sonrasında yaz aylarında enerji tüketimi ülke genelinde 866.653 MWh ile yeni bir rekor kırdı.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

İkonia Yatırım Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkonia Yatırım Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Niyazi    Durmuş tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Mannesmann Yatırım Enerji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de  50 bin TL sermaye bedeli Ertan Bayar ve Yavuz Gökalp Yıldız tarafından kuruldu.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hitaş Yatırım Enerji İnşaat Madencilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Han tarafından kuruldu. 

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Mavlyutov ve Enis Günay ortaklığında kuruldu. 

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

32Group Enerji Yatırım Anonim Şirketi, Majıd Pıshyar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hümmet Tatar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Enerji yatırımı yapana ÇED izni ve hazır arazi!

Enerji Bakanlığı, rüzgâr ve güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerjideki büyük ölçekli sahalara hızla yatırım yapılması için yeni bir model uygulayacak.

Isı yatılımı enerji nasıl sağlar Haberi

Isı yatılımı enerji nasıl sağlar

Geçtiğimiz hafta içerisinde elektrik kullanımının üst üste rekor seviyeye ulaşması sonrasında yaz aylarında enerji tüketimi ülke genelinde 866.653 MWh ile yeni bir rekor kırdı. Bu tüketim farkının sebebi yüksek sıcaklıklarda çok yoğun klima kullanımı, tarımsal sulamadan kaynaklı elektrik kullanımı ve sanayi bölgelerindeki elektrik tüketimi olduğunu dile getiren XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının sadece soğuğa karşı değil, yazın da sıcaktan korunmak ve ideal konfor şartlarını sağlamak için en etkin yöntem olduğunu bir kez daha hatırlattı. Yaygın bilindiği şekilde ısı yalıtımı sadece soğuk bölgelerin ihtiyacı olmadığını, Türkiye’nin her köşesinin farklı iklim koşullarına sahip olması sebebiyle ısı yalıtım uygulamalarında da bölgelere göre farklı yalıtım kalınlıklarına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.



Eruslu, “Enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden ve...