28 / 04 / 2024

Isıcam Konfor 60/43 T

Isıcam Konfor 60/43 T

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Trakya Cam Isıcam Konfor 60/43 T'yi tanıttı...

Migros'ta yüzde 60'a varan indirim çılgınlığı! Omo deterjan 34, peynir 43, kavurma 45 TL! 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te yüzde 60'a varan indirimle Cumadan Cumaya kampanyası başladı. Migros'ta yüzde 60'a varan indirim çılgınlığı! Omo deterjan 34, peynir 43, kavurma 45 TL! 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

İç giyim markası Suwen seçili ürünlerde yapmış olduğu %60’a varan indirimle tüketiciyi özel fiyatlarla buluşturuyor. 2005 yılında İstanbul’da kurulan iç giyim markası ‘’My body is so special’’ sloganıyla  hizmet veriyor. Suwen’de iç giyimden ev giyimine, mayo ve plaj ürünlerinden lohusa ürünlerine k

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Şeker Finansal Kiralama'nın 43 milyon TL'lik itfa ödemesi tamam!

Şeker Finansal Kiralama'nın TRFSKFK62013 Isın kodlu finansman bonosunun itfası 43 milyon TL olarak tamamlandı.

Temmuz'da kurulan şirket sayısı yüzde 43,6 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2016 Temmuz ayına ait 'Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistikleri'ni açıkladı. 2016 Temmuz'da kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 43,60 azaldı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

İstanbul Boğazı'nda 43 yalı 1 milyar dolara satılık!

İstanbul Boğazı'nda şu anda irili ufaklı yaklaşık 43 adet yalı satılmayı bekliyor. Bu yalıların 20'si Anadolu, 23'ü ise Avrupa yakasında yer alıyor. Bu yalılar için istenen toplam bedelin yaklaşık 1 milyar 60 milyon dolar olduğu ifade ediliyor.

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Konfor Mobilya mağaza sayısını 60'a çıkartacak!

İzmir menşeli Konfor, hem yurtiçi hem yurtdışı pazarlarda yeniliğe gidiyor. Yılı ülke genelinde 60 mağaza ile kapatmaya hazırlanan firma, yurt dışında Ortadoğu’dan biraz uzak kalmaya niyetli.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Dumankaya Ritim'de 60 ay 0 faiz ile 2+1'ler 553 bin TL!

Dumankaya Ritim'de 60 ay 0 faiz ile 2+1'ler 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor.

Isıcam Konfor 60/43 T Haberi

Isıcam Konfor 60/43 T

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Trakya Cam, yeni ürünü Temperlenebilir Solar Low-E kaplamalı cam ile üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T’yi pazara sundu. Trakya Cam’ın yeni ürünü gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol ediyor. Kışın da ısıyı içeride tutan Isıcam Konfor 60/43 T, böylece hem soğutma hem de ısıtma giderlerini azaltıyor.


Dünyanın altıncı, Avrupa’nın ise dördüncü büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., yapı sektörüne yönelik ürünleriyle mimaride önem taşıyan enerji tasarrufu, dekorasyon, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına çözümler sunmaya devam ediyor.


Mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını hızla değişen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda genişleten Trakya Cam, son olarak Ar-Ge...