04 / 05 / 2024

Isıcam

Isıcam

Türkiye’nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii’nin ‘Isıcam’ markası 40’ıncı yılını kutladı. 40 yıllık süreçte Isıcam’ın 10 milyon konutta kullanıldığı hesaplanıyor

Isıcam 40'ıncı yılını kutladı!

Türkiye'nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş.'nin 'Isıcam' markası 40'ıncı yılını kutladı. Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Isıcam 40. yılını coşkuyla kutladı!

Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen, aralarında Ali Ağoğlu ve Wilma Elles’in de bulunduğu iş ve sanat dünyasından 500 davetlinin katıldığı gece, sanatçı Candan Erçetin’in verdiği konserle noktalandı.

Isıcam’dan kampanya!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan, Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii’nin çift cam markası Isıcam’ın kampanyasında enerji tasarrufuna dikkat çekiliyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Isıcam Haberi

Isıcam


Türkiye’nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii’nin ‘Isıcam’ markası 40’ıncı yılını kutladı. 40 yıllık süreçte Isıcam’ın 10 milyon konutta kullanıldığı hesaplanıyor


Türkiye'nin ilk çift cam üreticisi olan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii'nin 'Isıcam' markası 40'ıncı yılını kutladı. Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Reha Akçakaya, Türkiye'deki bütün evlerin Isıcam Konfor'a çevrilmesi halinde yıllık 2.5 milyar dolar enerji tasarrufu sağlanacağını belirterek, "Bugüne kadar ürettiğimiz 130 milyon metrekare Isıcam'ın sağladığı enerji tasarrufuyla Türkiye'ye kazandırdığı para yaklaşık 9 milyar dolar" dedi. Akçakaya, son 40 yılda Isıcam ürünlerinin 10 milyon ev ve işyerine ulaştığı tahmininde bulunurken pazar paylarının yüzde 40 olduğunu vurguladı. Akçakaya, düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam'ın Türkiye'nin lider, Avrupa'nın üçüncü ve dünyanın 6'ncı büyük firması olduğunu...