29 / 04 / 2024

Işık Gökkaya kimdir

Işık Gökkaya kimdir

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Işık Gökkaya kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Işık Gökkaya kimdir? İşte Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya'nın biyografisi...

Konuta yatırılan 1 liranın karşılığı ekonomide 2.54 lira!

KİMİLERİ İstanbul ' daki yeni konut inşaatından gına geldiğini söylüyor. Oysa geçen yıl İstanbul'da satılan konut sayısı 230 bin. Ekonomik bakış açısıyla büyük bir rakam...

Işık Gökkaya: Dövizin artması konut fiyatlarını yükseltecek!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Işık Gökkaya, gayrimenkul söz konusu olunca konjonktüre göre ani kararlar verilmeyeceğini belirtti. Dövizin artması konut fiyatlarını yükseltecek...

Işık Gökkaya: 2013 yılında konut satışları yüzde 76,4 arttı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yü

Yeşil GYO, Yeşil Global İnşaat'a iştirak kararı aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş'ye yüzde 5 oranında iştirak edilmesine karar vererek konuyla ilgili işlemler hususunda Işık Gökkaya'ya yetki verdi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, açılış için gün sayıyor. 

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Şişli'deki 79 yıllık Gül Apartman yıkılıyor!

Anıtkabir'in mimarı olan Prof. Dr. Emin Onat'ın çizimini yaptığı, Şişli Teşvikiye Şakayık Sokak'taki 79 yıllık Gül Apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

Bursa Aksu Köyü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksu Köyü Müzesi, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak açılışı için gün sayıyor.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Buca Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak 'Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi', açılış töreniyle kapılarını açmak için gün sayıyor.

Yıkılması için imza toplanan evin içini görenler inanamadı!

Norveç'te dışarıdan sıva ve boyasız görüntüsü yüzünden şikayet konusu olan ve yıkılması için imza toplanan evin içini görenler gözlerine inanamadı....

Bursa Vakıf Kültürü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Tarih başkenti Bursa’yı, müzecilik anlamında da öncü bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze vakıflar ve vakıf eserlerini anlatan Vakıf Kültürü Müzesi’nin açılışı için gün sayıyor.

Işık Gökkaya kimdir Haberi

Işık Gökkaya kimdir

Yeşil Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi istifa ve atama hakkında açıklama yaptı. 


Yeşil Yatırım'ın yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden ayrılan Işık Gökkaya'nın istifası kabul edildi.


Şirketin kurumsal yönetim komitesinin önerileri ile Onur Akçay'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve başkan vekili olarak atanmasına oybirliği ile karar verildi.


Yeşil Yatırım'ın KAP açıklaması:
Yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden ayrılan Işık Gökkaya'nın istifasını kabulü ile Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Onur Akçay'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve başkan vekili olarak atanmasına oybirliği ile karar...