18 / 05 / 2024

ışık gökkayai gyo derneği başkanı ışık gökkaya

ışık gökkayai gyo derneği başkanı ışık gökkaya

Işık Gökkaya,GYO şirketlerine uygulanan yüzde 20 kurumlar vergisi muafiyetinin kaldırılması yönündeki çalışmalar nedeniyle, halka arz planlayan 5 şirkettin planlarının askıya alınacağını söyledi...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kul tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Murat Kirkit tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Beyhanlar Yapı İnşaat Nakliyat Tarım Ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyhanlar Yapı İnşaat Nakliyat Tarım Ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Ergün Beyhan ve Musa Beyhan tarafında 100 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbeşir İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moataz Al Homsı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tophane, Hacımimi Mahallesi' nde kuruldu.

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Sadin Karaköse tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Grup Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Mevlüt Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Güngören Platform Merkezi'nde kuruldu.

İş GYO Manzara Adalar lokasyon bilgileri!

Toplam 313 bin 500 metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

ışık gökkayai gyo derneği başkanı ışık gökkaya Haberi

ışık gökkayai gyo derneği başkanı ışık gökkaya
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, Gayrimenkul Şirketlerine uygulanan yüzde 20 kurumlar vergisi muafiyetinin kaldırılması yönündeki çalışmalar nedeniyle, halka arz planlayan 5 şirkettin planlarının askıya alınacağını belirtti. Gökkaya, 5 GYO'nun halka arz için beklediğini ve bu çalışmalar nedeniyle askıya alınabileceğini...