15 / 05 / 2024

Işık Group Gayrimenkul adres 

Işık Group Gayrimenkul adres 

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Arslan tarafından kuruldu.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kale tarafından kuruldu.

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 326 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hoş tarafından kuruldu.

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sait Süleyman tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul adres  Haberi

Işık Group Gayrimenkul adres 

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
7. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel danısmanlıklarda bulunmak ..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Ataköy 7-8-9-10.Ksm Mh.Ç.Çeşme E-5 Yn.Yl.Cd.E Blk.No.22/5/261...