12 / 05 / 2024

Işık Üniversitesi ileitşim

Işık Üniversitesi ileitşim

Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin Mimarlık Bölümü'ne profesör ve yardımcı doçent arıyor

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Zekotebigo Danışmanlık ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekotebigo Danışmanlık ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Karaca tarafından kuruldu.

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı kuruluyor!

Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvarın inşasına 2018’in son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Işık Üniversitesi inşaat laboratuvarı kuruyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvar, 2020 yılında tam teşekküllü olarak hizmete girecek...

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi!

Ofton Kavacık perşembe günü ön satışa çıkıyor. Ofton Kavacık Beykoz iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor.

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim!

İhlas Bizim Evler Büyükçekmece iletişim için satış ofisiyle 0212 454 45 50 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 249 bin 787 metrekare inşaat alanına sahip proje İhlas Yapı imzası taşıyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

Işık Üniversitesi ileitşim Haberi

Işık Üniversitesi ileitşim

Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin Mimarlık Bölümü'ne profesör ve yardımcı doçent arıyor




Gerekli belgeler:

Profesör kadrosu için;

Başvuru Dilekçesi,

Özgeçmişi,

Diploma Örnekleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgeleri) onaylı,

Bilimsel çalışma ve yayınlarından, 6 takım,

Doçent kadrosu için;

Başvuru Dilekçesi,

Özgeçmişi,

Diploma Örnekleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik Belgeleri) onaylı, Bilimsel çalışma ve yayınlarından, 4'er takım,

Yardımcı Doçent kadrosu için;

Başvuru Dilekçesi,

Özgeçmişi,

Diploma örnekleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgeleri) onaylı, Bilimsel çalışma ve yayınlarından 4'er takım,

Profesör, Doçent ve Yardımcı doçent başvuruları için yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.


*Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitenin http://www.isikun.edu.tr adresinde yer...