03 / 05 / 2024

Işıkhan Güler

Işıkhan Güler

Yüksel Proje grup müdürlerinden Işıkhan Güler'in babası Abdulrezzak Güler vefat etti. Yüksek Proje çalışanları Abdulrezzak Güler için gazeteye ilan verdi. Yüksel Proje'nin gazeteye verdiği ilan...

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Tapu işlemlerinde güzel haber!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, 2020 yılı için tapu harcı gerçek beyanı ve tapuda ekspertiz zorunluluğu kanunun iptal edilmesinin gayrimenkul alıcı ve satıcıları için müjdeli bir haber olduğunu söyledi...

Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman! 

Küresel güçler tarafından Türkiye’ye yapılan ekonomik saldırılara rağmen Türkiye yabancı yatırımcılar için güvenli liman oldu.

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe projesi 2018'de teslim!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde hayata geçirilecek olan konut projesinin 2018 yılı sonu bitirilmesi planlanıyor.

Işıkhan Güler Haberi

Işıkhan Güler


Yüksel Proje grup müdürlerinden Işıkhan Güler'in babası Abdulrezzak Güler vefat etti. Yüksek Proje çalışanları Abdulrezzak Güler için gazeteye ilan verdi.