02 / 05 / 2024

Işıkkent

Işıkkent

Işıkkent’te Ayakkabıcılar Sitesi ile Kara Nakliyecileri Sitesi’ne gelen büyük tonajlı kamyon ve TIR’lar nedeniyle ciddi trafik yoğunluğunun yaşandığı bölge, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı 6 şeritli bulvarla rahatladı

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

İzmir Dökümcüler Sitesi yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Işıkkent’teki Dökümcüler Sitesi, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden harabeye dönmüş durumda. 100 fabrika ve imalathanenin bulunduğu sitenin çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırıyor.

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

İzmir'deki hafriyat döküm sahası sayısı 5’e çıktı!

Kente gelişigüzel moloz dökümünün önüne geçmeye çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Işıkkent’teki yeni alanla birlikte kentteki hafriyat döküm sahası sayısını 5’e çıkardı.

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi yoluna ikinci neşter!

Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üç noktada çalışma gerçekleştiriyor.

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat!

Avcılar İnşaat Avcılar Prestij fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Işıkkent Eğitim Kampüsü'ne yakın konumda olan proje İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor.

Sağlıkkent'te son 110 daire!

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.

Işıkkent Haberi

Işıkkent

Ayakkabıcılar Sitesi ile Kara Nakliyecileri Sitesi’nden Kemalpaşa Caddesi’ne direkt bağlantı sağlayan 6 şeritli yol, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından törenle açıldı. Planlama çalışmaları, itirazlar, yargı ve kamulaştırma kararları, derelerin üzerine yapılan menfezler, Botaş boru hattının by-pass edilmesi gibi pek çok problem nedeniyle yolun yapımında gecikmeler yaşandığını hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Niyet, irade, inanç ve çaba, bunların hepsi bizde var ama bir şirketi ya da kendi paramızı yönetmiyoruz. Devletin kurumlarına, devlet mevzuatına göre iş ve proje yapıp para harcıyoruz. Bu yüzden gecikmeler yaşadık ama sonuçta yolumuzu tamamlayıp hizmete açtık. İzmir’in böyle 6 şeritli yollara, bulvarlara ihtiyacı var” dedi.


İzmir’de yol yapmanın, yol masrafının misli misli parayı kamulaştırma için köşeye koymak anlamına geldiğini kaydeden Başkan Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


“İzmir Büyükşehir...