17 / 05 / 2024

Işıklar Enerji belgesi

Işıklar Enerji belgesi

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Emlak işletmelerine yetki belgesi alma şartı!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yeni kurulacak emlak işletmelerine yetki belgesi şartı getirildi. Yönetmelik için verilen son tarih 31 Ağustos 2020 olarak açıklandı. Yetki belgesi olmayan emlakçılara ise 25 bin TL'lik para cezası verilecek.

Enerji Kimlik Belgesi ile ne kadar tasarruf yapılıyor?

Bakanlık tarafından açıklanan verilere göre; 2011'den bu yana 1 milyon yapı için Enerji Kimlik Belgesi alındı. Peki Enerji Kimlik Belgesi ile ne kadar tasarruf yapılıyor?

Binalar için Enerji Kimlik Belgesi alımında son hafta!

Enerji Kimlik Belgesi olmayan binaların 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren alım, satım ya da kiralanması yapılamayacak.

8 milyon konut için tarihi adım! Geri sayım başladı!

2019 sonu itibari ile binalar için enerji kimlik belgesi zorunlu hale geliyor. Enerji kimlik belgesi olmayan konutların satışı ve kiraya verilmesi ise 1 Ocak 2020 itibariyle yapılamayacak...

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Tüm binaların Enerji Kimlik Belgesi alması gerekiyor!

Türkiye'deki tüm binaların 8 ay içerisinde Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alması gerekiyor. EKB'si olmayan binalarda alım, satım ve kiraya verme işlemleri yapılamayacak.

Emlakçılar için yetki belgesi başvuruları başladı!

Emlak işletmelerinin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için, işletme adına bir yetki belgesi almaları gerekiyor. Yetki Belgesi başvuruları bugün itibariyle başladı.

Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 674 bine ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca binaların enerji kullanımı, yalıtım özellikleri, ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimini içeren Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 674 bine ulaştı. 

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Işıklar Enerji belgesi Haberi

Işıklar Enerji belgesi

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bu açıklama ISYHO [IEYHO] 29.09.2014 09:10:06 tarihinde gönderilmiş olup MKK  KAP Müdürlüğü'nün talimatı üzerine ilgili şablondan tekrar gönderilmiştir.


Şirketimizin Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'i ile tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir olması" suretiyle, birleşmesi ("Birleşme") kapsamında,Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş nin 112.031.689,02 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayemizin 286.121.264,21 Türk Lirası'na artırılmasında, arttırılan 174.089.575,21 Türk Lirası sermayeyi temsilen ihraç edilecek beheri 1 Türk Lirası itibari değerli toplam 174.089.575,21 adet paya ilişkin "İhraç Belgesi"; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 26.09.2014 tarihinde onaylanmış olup, ekte yer almaktadır.


Birleşme nedeniyle yapılacak sermaye artırımında, onaylanan "değiştirme oranı"na göre, Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'nin, ayrılma hakkı kullanımı kapsamında kullanılan paylar dışında kalan pay sahiplerine, sahip oldukları her 1 Türk Lirası...