08 / 07 / 2024

Işıklar İnşaat ulaşım

Işıklar İnşaat ulaşım

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Işıklar İnşaat MNG Faktoring'i ipotek ettirdi. Firma MNG Faktoring lehine 10.400.000.-TL ipotek tesis ettirdi...

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Kubilay Korkut  tarafından kuruldu.

Solı İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solı İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de Mehmet Duran Erkut  tarafından kuruldu.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Morfoz Turizm Konaklama İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morfoz Turizm Konaklama İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlayda Terzi ve Mehmet Barbaros Terzi ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Volkan Erim tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Burak Durak tarafından kuruldu.

Işıklar İnşaat ulaşım Haberi

Işıklar İnşaat ulaşım

Işıklar İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 23/08/2013 tarihli toplantısında;


%85,90 oranında pay sahibi olduğumuz Bağlı Ortaklığımız Işıklar İnşaat Malzemeleri  San.ve Tic.A.Ş.' nin MNG Faktoring A.Ş. den kullanılacak kredisine teminat oluşturmak üzere şirketimize ait Ankara, Kalecik arazisinde MNG Faktoring lehine 10.400.000.-TL ipotek tesis edilmesine karar verdi.


Kamuoyunun Bilgisine...