28 / 04 / 2024

Işıklar Yapı iletişim

Işıklar Yapı iletişim

Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin düzenlediği basın etkinliği Eko Klinker, 5 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da, The Plaza Otel'de gerçekleşecek.

Işıklar Yapı'nın fon kullanım raporu yayınlandı!

Işıklar Yapı'nın hazırlanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin rapor ve rapora ilişkin Yönetim Kurulu Kararı yayınlandı. 

Işıklar Yapı'nın kripto paralarının tutarı 103 milyon TL'ye ulaştı!

Işıklar Yapı'nın bağlı ortaklıklarının Işıklar Holding A.Ş. ve Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'nin kripto paraların tutarı 103 milyon 19 bin 248 TL olduğu açıklandı.

Işıklar Yapı 2021 yılı bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Işıklar Yapı'nın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Işıklar Yapı iletişim Haberi

Işıklar Yapı iletişim

Işıklar Holding'in en önemli şirketlerinden olan Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin iki yıllık AR-GE çalışması sonucunda ortaya çıkardığı; konut, otel, sağlık ve eğitim tesisleri başta olmak üzere tüm yapıları yeniden şekillendirecek ürünün basın etkinliği yapılacaktır. Etkinlik Eko Klinker, 5 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da, The Plaza Otel'de...