29 / 04 / 2024

işinizi riske atmayın konulu konferans

işinizi riske atmayın konulu konferans

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi...

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! İşinizi gücünüzü ayarlayın! O güne dikkat! Tarih belli oldu

Euro kuru son dakika gelişmeleri yakıdan takip eden yatırımcıları euro kurundaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! O gün işaret edildi. Piyasalarda neler olacak?

Tekzen kış aylarında içinizi ısıtacak!

Kış aylarında içinizi ısıtacak ürünler Tekzen’de sizleri bekliyor. Modern tasarımı ve alev efekti ile şık bir dizayna sahip elektrikli şömineler hem evinize doğal bir görünüm kazandırıyor hem de sıcak fan üflemesiyle evinizi ısıtıyor.

Emlak Konut Ayazma kura başvurusu için son gün!

Emlak Konut Ayazma Konutları projesi kurayla 300-350 dairenin satışını gerçekleştirecek. Kura başvurusu 10 bin TL ile yapılıyor. Kura başvuruları için son gün yarın...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayakları 200 metreyi aştı!

10 milyar TL’lik İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayakları hızla 252 metrelik proje yüksekliğine yaklaşıyor. Köprüsü sayesinde Gebze - Yalova arası körfezden geçiş 6 dakikaya düşecek

Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak.

Sinpaş hediye çeki kampanyası için son gün 31 Ocak!

Sinpaş GYO Köyceğiz ve Liva Turkuaz projelerinden konut satın alan herkes Teknosa'dan 5 bin TL hediye çeki kazanıyor. Sinpaş hediye çeki kampanyası için son gün 31 Ocak.

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak!

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak. Projede yer alan dairelerin alanları minimum 70 metrekareden oluşuyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Kervansaray Holding Şişli'deki gayrimenkulünü satma kararı aldı!

Kervansaray Yatırım Holding, Şişli'deki gayrimenkulünü 11 milyon dolara satma kararı aldı. Şirket, İstanbul Şişli'de bulunan 2.010 metrekarelik gayrimenkulün 11 milyon dolar bedelle, Çağdaş Faktoring'e satılmasına karar verdi.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 ocak olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

İstanbul Sarayları'nda 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak!

İstanbul Sarayları'nda daireler 229 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor. İstanbul Sarayları'nda 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak...

Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak!

Aydos Country projesinde teslimler 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak.

işinizi riske atmayın konulu konferans Haberi

işinizi riske atmayın konulu konferans


Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, "Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta 36'ncı sırada. Bu rakam bize, sigortacılığın Türkiye'de oturmadığını fakat yükselen bu bilincin yavaş yavaş düzeleceğini gösteriyor" dedi.


Güneş Sigorta ve Kocaeli Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen “İşinizi Riske Atmayın” konulu toplantıya katılan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin her geçen gün geliştiğini, buna paralel toplumun refah düzeyinin arttığını söyledi.


"Bu, aynı zamanda kaybetmenin de artması anlamına geliyor" diyen Çetin, "Biz de sigortacılığın bilinç olarak yerleşmesi için çalışıyoruz çünkü hepimizin riski var ve bu riski bertaraf etmenin yolu sigortalatmaktadır" ifadesini kullandı.


Çetin, işlerinin öncelikle riski azaltmak, sonrasında ölçerek bedeli karşılığında transfer edilmesini sağlamak olduğuna dikkati çeken Çetin, risk analizinin ardından tavsiyelerine uyan herkesi sigortaladıklarını aktardı.


Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Türkiye, dünya ekonomisinde 17, sigortacılıkta...