05 / 05 / 2024

Isısan 2015

Isısan 2015

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi, Hakan Berberler Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde açıldı.

Isı yalıtımı yönetmeliği 2015!

Isı yalıtımı yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. Peki, yönetmelik esasları nelerdir? İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2015..

Isı yalıtımı maliyeti 2015!

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılan işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımı maliyeti 2015 ne kadar?

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

İnta Uluslar Arası İthalat İhracat Gıda İnşaat Malzemeleri Enerji Müm.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Şişli Şubesi açıldı!

İnta Uluslar Arası İthalat İhracat Gıda İnşaat Malzemeleri Enerji Müm.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Şişli Şubesi 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de açıldı.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Marazlar İnşaat Otomotiv Metal Elektro.Danış.Yapı Malz.Dek.Proje Taah.Ve İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Nejmi Kalkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cıty Loft No 6 Şubesi 15 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Isısan 2015 Haberi

Isısan 2015

Başta enerji sektörü olmak üzere, basınçlı kap ve proses tankları ile ilgili talepleri karşılayan Isısan; bugün itibarıyla 62 ülkeye ihracat yapıyor. Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde. Isısan'ın Almanya, Dubai, Irak, İran, Cezayir ve Hindistan gibi ülkelerde satış ofisleri var. Başta İtalya olmak üzere farklı bölgelerde konuşlanmış çözüm ortakları ile anahtar teslimi projeler üretiliyor. Üretimlerinin yüzde 60'lık kısmını ihracatla değerlendirdikleri bilgisini veren Isısan Isı Sanayi Satış Müdürü Serdal Kara, özellikle kreyojenik gazlar üzerine, sektör liderleri tarafından tercih edilen bir marka haline geldiklerini söyledi.


Ortadoğu ve Afrika bölgesine uzun zamandır ürün gönderdiklerini ve bu bölgelerde güçlü olduklarını aktaran Serdal Kara, 2014 yılında ihracat pazarlarına Kamerun, İrlanda, Rusya, Moritanya, Türkmenistan gibi ülkeleri...