05 / 05 / 2024

Isısan Engineering

Isısan Engineering

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Korolay İnşaat Metal Elektrik Bilgisayar Kimyevi Maddeler Mobilya Orman Ürünleri Mad.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Korolay İnşaat Metal Elektrik Bilgisayar Kimyevi Maddeler Mobilya Orman Ürünleri Mad.San.Ve Tic.A.Ş. Serdar Demir imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye ile bugün Furkan Kuşçu imzasıyla kuruldu.

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Gülşah Tekden Üstündağ imzasıyla kuruldu.

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Üstdağ ve Nezih Mustafa Yutmaz imzasıyla kuruldu.

Sincan'da FETÖ sanıklarının yargılanacağı duruşma salonu inşa ediliyor!

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarıdaki, "FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan sanıkların, Sincan'da yapımı devam eden duruşma salonunda yargılanabilmesine yasal altyapı imkanı sağlayan" madde kabul edildi.

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. kuruldu!

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Akdoğan imzasıyla kuruldu.

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Durmuş tarafından kuruldu.

Isısan Engineering Haberi

Isısan Engineering

Başta enerji sektörü olmak üzere, basınçlı kap ve proses tankları ile ilgili talepleri karşılayan Isısan; bugün itibarıyla 62 ülkeye ihracat yapıyor. Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde. Isısan'ın Almanya, Dubai, Irak, İran, Cezayir ve Hindistan gibi ülkelerde satış ofisleri var. Başta İtalya olmak üzere farklı bölgelerde konuşlanmış çözüm ortakları ile anahtar teslimi projeler üretiliyor. Üretimlerinin yüzde 60'lık kısmını ihracatla değerlendirdikleri bilgisini veren Isısan Isı Sanayi Satış Müdürü Serdal Kara, özellikle kreyojenik gazlar üzerine, sektör liderleri tarafından tercih edilen bir marka haline geldiklerini söyledi.


Ortadoğu ve Afrika bölgesine uzun zamandır ürün gönderdiklerini ve bu bölgelerde güçlü olduklarını aktaran Serdal Kara, 2014 yılında ihracat pazarlarına Kamerun, İrlanda, Rusya, Moritanya, Türkmenistan gibi ülkeleri...