05 / 05 / 2024

Isısan ürünleri

Isısan ürünleri

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Isısan ürünleri Haberi

Isısan ürünleri

Başta enerji sektörü olmak üzere, basınçlı kap ve proses tankları ile ilgili talepleri karşılayan Isısan; bugün itibarıyla 62 ülkeye ihracat yapıyor. Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde. Isısan'ın Almanya, Dubai, Irak, İran, Cezayir ve Hindistan gibi ülkelerde satış ofisleri var. Başta İtalya olmak üzere farklı bölgelerde konuşlanmış çözüm ortakları ile anahtar teslimi projeler üretiliyor. Üretimlerinin yüzde 60'lık kısmını ihracatla değerlendirdikleri bilgisini veren Isısan Isı Sanayi Satış Müdürü Serdal Kara, özellikle kreyojenik gazlar üzerine, sektör liderleri tarafından tercih edilen bir marka haline geldiklerini söyledi.


Ortadoğu ve Afrika bölgesine uzun zamandır ürün gönderdiklerini ve bu bölgelerde güçlü olduklarını aktaran Serdal Kara, 2014 yılında ihracat pazarlarına Kamerun, İrlanda, Rusya, Moritanya, Türkmenistan gibi ülkeleri...