04 / 05 / 2024

ısk sodex iletişim

ısk sodex iletişim

Erensan, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünleri ile ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor. ISK - Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak.

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim!

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgede yer alacak projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 866 olarak belirlendi.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity Kandilli iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Üsküdar Elysium Serenity iletişim!

Üsküdar Elysium Serenity iletişim 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde inşa ediliyor.

Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da yükselen projede 40 tane bahçeli daire bulunuyor. Mesa Mesken Mesa Çamlıca iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Üsküdar The Address Residence iletişim!

Üsküdar The Address Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0 216 547 1717 olarak belirlendi. Projedeki daireler toplam 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız olarak yükseliyor.

Üsküdar Şehrizar Konakları iletişim!

Toplam 208 adet konutun yer aldığı Üsküdar Şehrizar Konakları iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 216 557 90 10. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Şehrizar Konakları Üsküdar iletişim!

İçinde 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1, 8+1, 9+1 konut seçeneklerinin olduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar 'da inşa edilen Üsküdar Şehrizar Konakları Üsküdar iletişim bilgileri...

Demirli Yapı Twins Star iletişim!

Demirli Yapı Twins Star iletişim ve adres bilgileri şöyle:Hürriyet Mah. Vatansever Cd. Susam Sk. No:18 ​Yakacık/Kartal/İstanbul - Twins Star telefon: 444 36 75

Ersa İnşaat Samsun Towers iletişim!

Tüm dairelerinde satış sürecinin sona erdiği Ersa İnşaat Samsun Towers iletişim telefonu 0 212 596 00 66 olarak belirtiliyor. Proje Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt adresinde yer alıyor...

ısk sodex iletişim Haberi

ısk sodex iletişim

HVAC sektöründeki gelinen son nokta, tüm yenilikler ve endüstriyel gelişmeler ile ISK-Sodex 2014, 7 Mayıs 2014 Çarşamba günü başlıyor. ISK-Sodex Fuarı öncesi açıklamalarda bulunan Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Enerji verimliliği çıkan yasa ve yönetmeliklerle, yapılan uluslararası anlaşmalarla zorunlu hale gelmeye başladı. Enerji maliyetleri göz önüne alındığında da enerjiyi verimli kullanma gerekliliği açıkça görülüyor. Enerjide sürdürülebilirliğin sağlanmasına, dışa bağımlılığın azaltılmasına, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesine ve iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik çalışmalar diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de enerjinin ve enerji kaynaklarının verimli kullanımının önemini artırdı” diye konuştu.

Eren, “Sodex, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri tarafından yakından takip edilen ve ısıtma, soğutma, iklimlendirme sektörlerinin nabzının tutulduğu en büyük ve en kapsamlı fuar olma özelliğine sahip. Biz de Erensan olarak...