02 / 05 / 2024

isk sodex istanbul 2016

isk sodex istanbul 2016

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltmak için büyük bir fırsat!

Ayhan Eren, ISK­Sodex 2016 kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

isk sodex istanbul 2016 Haberi

isk sodex istanbul 2016

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.  Açılışta yaptığı konuşmasında Ar-Ge çalışmalarının önemine değinen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın yanı sıra Deutsche Messe Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Gruchow, DOSİDER Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye HVAC&R Başkanı Zeki Poyraz da konuştu. 7 Mayıs’a kadar açık olacak fuarda, 46 ülkeden 1293 firma Orta Doğu, Avrupa, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri ve Kuzey Afrika'dan birçok alıcı ile bir araya gelecek. Bu yılki ISK-SODEX Istanbul fuarı aynı zamanda Sürdürülebilir İç İklimlendirme Konferansı'na da ev sahipliği yapacak.


ISK-SODEX Istanbul 2016 açılışında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık, ISK-SODEX Fuarının hem Türkiye ekonomisi...