20 / 05 / 2024

İskender Cenap Berberoğlu

İskender Cenap Berberoğlu

Tabyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İskender Cenap Berberoğlu, Furkan Tekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Marmaris'teki ruhsatsız işletme için çağrı!

Marmaris'te ruhsatı olmadığı nedeniyle 7 defa mühürlenmesi karşısında faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayhan Berberoğlu tarafından kuruldu.

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Memplus İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memplus İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat Çardak ve Erim Zeki Berberoğlu ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Rixos’tan Küba’ya 5 yıldızlı otel!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, "2020 hedefimiz yedi kıtada 60 otel, 20 bin oda, 44 bin yatak, 20 bin çalışan ve 2 milyon misafir ağırlamak. Şartları zorluyoruz. Küba'da 880 odalı otel için anlaşma yapmak üzereyiz" dedi.

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Özge Berberoğlu Kurbak kimdir?

Mimar Özge Berberoğlu Kurbak kimdir? Özge Berberoğlu Kurbak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Özge Berberoğlu Kurbak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özge Berberoğlu Kurbak..

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

İskender Cenap Berberoğlu Haberi

İskender Cenap Berberoğlu

Tabyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İskender Cenap Berberoğlu, Furkan Tekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Tabyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.    Otel, motel, tatil köyü, restaurant ve turistik tesisler kurmak, işletmek,...