07 / 05 / 2024

İskender ve Adil Dilek kardeşler

İskender ve Adil Dilek kardeşler

Çeşme Sheraton'la adını duyuran turizmin dâhi ikilisi İskender ve Adil Dilek kardeşler, İstanbul'a 350 milyon TL'lik yatırımla giriş yaptı. İskender ve Adil Dilek kardeşler İstanbul'da iki otel yatırımı yaptı...

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Adil Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Özer tarafından kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Çelebi, Nurullah Düğdü, Samed İskender ve Onut Atasever ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul'un zemini ile ilgili iddialara yanıt!

AK Parti Gençlik Kolları MKYK toplantısına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul değerlendirmesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde gerçekleştirilen Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin kapanış oturumunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

TMMOB'dan Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesi ile müsilajın azalacağına dikkat çekti. Karaismailoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Kanal İstanbul projesi ve müsilaj ilişkisi gündeme geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve müsilaj açıklaması!

"Kanal İstanbul, deniz salyasını azaltacak" diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarıyla gündemde dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına ilişkin konuştu.

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.

İskender ve Adil Dilek kardeşler Haberi

İskender ve Adil Dilek kardeşler

Turizmde 'promosyonun dâhi çocukları' olarak nitelendirilen İskender ve Adil Dilek kardeşler, İstanbul'da 350 milyon dolar değerinde iki otel yatırımı yaptı. Geçen hafta Pera'nın ilk 5 yıldızlı oteli Radisson Blu'yu açan kardeşler, aynı zamanda bölgeye en büyük spa salonunu kazandırdı. Dilek kardeşler şimdi de kasımdaki Şişli Radisson Blu açılışına hazırlanıyor. Aile bu yatırımla turizmde toplam bin yatak kapasitesine ulaşmış olacak. Şişli Radisson Blu ilginç mimarisiyle önümüzdeki dönem İTÜ ve Yıldız Teknik Üniversitesi müfredatına girecek kadar iddialı bir yapı. Dilek Holding'in 2015 ajandasında ise Marmaris var. Farklı bir zincir markayla resort otel açma kararı alan holding, yatırım tamamlandığında üç farklı dünya zincirini aynı anda yöneten ilk turizm grubu unvanını alacak. 


PERA'YA 100 MİLYON DOLAR 

Pera Radisson Blu, 100 milyon dolarlık yatırım değeriyle Dilek...