05 / 05 / 2024

İskenderun asfalt

İskenderun asfalt

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Fener Caddesi'ne asfalt!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fener Caddesinin sıcak asfalt ile kaplandığını belirtti.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

İskenderun asfalt çalışmalarıyla modernleşiyor!

İskenderun Belediyesi, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla kenti modern bir şehir görünümüne kavuşturuyor.

İskendurun Denizciler'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

İskenderun Belediyesi şehir genelinde başlattığı yol, bulvar ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Denizciler Mahallesi 110 Sokak üzerinde hizmetlerini yoğunlaştıran ekipler, yıllardır mahalle sakinlerinin sorunu olan yol çalışmasına başladı.

İskenderun'da 15 mahallenin asfalt çalışmaları devam ediyor!

İskenderun'da İsmet İnönü ve Şekere yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile kaldırım bordür döşeme çalışması yapılarak yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Hatay İskenderun'da asfalt çalışmaları hızlandı!

İskenderun Belediyesi, İsmet İnönü ve Şekere Mahallesi'nde asfalt çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Haziran'da Eylül ayına kadar toplam 140 bin ton asfaltın kullanılacağı bildirildi.

Konyaaltı’nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Ucuz ve çevreci asfalt Türkiye yollarında!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Kimya Enstitüsü ile Karayolları Genel Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığınca üretilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda gerçekleştirildi.

Ankara Çevre Otoyolu'nda ılık karışım asfalt denendi!

TÜBİTAK ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle geliştirilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda yapıldı.

Ucuz ve çevreci asfaltın ilk denemesi yapıldı!

TÜBİTAK ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle geliştirilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda yapıldı.

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacer Uğur tarafından 40 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

İskenderun asfalt Haberi

İskenderun asfalt


İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin çalıştığını yolların güzelleştiği belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Cumhuriyet ve Barbaros Mahallesinde süren asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.



YOLLAR ÖNCE KAZANIRAK TEMİZLENİYOR


Yolları sıcak asfalt ile kapladıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz alt yapısı yenilenen alanlarda asfalt çalışması yapıyor. Kısmi bozulma olan yerlerde ise yama çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar sırasında asfalt kazıma makinesi de kullanılıyor. Bu makine ile artık yama kaldırmayan bozuk yollar önce kazınarak temizleniyor, daha sonra zemine sıcak asfalt dökülüyor. Böylelikle geçmiş yıllarda üst üste dökülen asfalt nedeniyle yol ile kaldırım arasında oluşan kot farklılıkları da giderilmiş oluyor.” dedi.


BELiRLENEN BİR PROGRAM VAR


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderunlu hemşerilerimizin yollarını...