02 / 05 / 2024

İskenderun Belediye projeleri

İskenderun Belediye projeleri

İskenderun Belediye Meclisi toplandı. İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplandı. Meclis, 10 Ekim 2014 Cuma günü saat 10.00'da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

İskenderun'un imar planı askıya çıkarılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kent Merkezi ve yakın etrafındaki 3250 hektar büyüklüğüne sahip 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama planının askıya çıkarılacağını duyurdu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini söyledi.

İskenderun sahilindeki iskele belediyeye tahsis edildi!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun sahilde bulunan iskelenin İskenderun belediyesine tahsis edildiğini belirtti.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

İskenderun Belediye projeleri Haberi

İskenderun Belediye projeleri

Düzenlenen meclis toplantısından önce, Belediye Meclis Salonunda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tüm bölge halkının bayramını kutlayarak, bayramın tüm insanlığa, barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. 

Başkan Seyfi Dingil, İskenderun halkına hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Bizler bu halka hizmet için göreve seçildik. Bu amaç ve doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunları da elbirliğiyle hep beraber ortak akıl çerçevesinde çözüme kavuşturacağız. Biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. İnanıyorum ki kısa bir süre sonra projelerimiz tek tek hayata geçecek ve İskenderun, Türkiye'de adından söz ettiren bir şehir konumuna gelecektir. İskenderun'un yararına olacak her projeye açığız. Yeter ki halkımızın faydasına olsun. Bu anlayış içerisindeyiz. Bu kenti hak ettiği yere getireceğiz"...