18 / 05 / 2024

İskenderun Denizciler yol yatırımları

İskenderun Denizciler yol yatırımları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

İskenderun Denizciler yeni yollara kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde yol, kaldırım, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Denizciler yeni yollara kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde yol, kaldırım, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

İskenderun Denizciler'e 112 istasyonu yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’ e 112 acil istasyonun yapılacağını belirtti. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında Denizciler bölgesine yapılacak olan 112 acil istasyonu için protokol imzalandı.

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

İskenderun Belediyesi'nden alternatif yol!

Şehrin yeniden inşası için çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi ekipleri Ziya Gökalp ve Mithat paşa Caddelerinden birbirine bağlantılı olarak Şehit Pamir caddesine çıkışı sağlayan yeni bir yol daha açtı.

İskendurun Denizciler'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

İskenderun Belediyesi şehir genelinde başlattığı yol, bulvar ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Denizciler Mahallesi 110 Sokak üzerinde hizmetlerini yoğunlaştıran ekipler, yıllardır mahalle sakinlerinin sorunu olan yol çalışmasına başladı.

ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için yapılan ağaç sökme işlemi tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için bayramın son gecesinde çalışma başlattı. ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için yapılan ağaç sökme işlemi Kurban Bayramı'nın son günü tamamladı..

Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi onaylandı!

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, DOKA destekli "Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi"nde 14 dönümlük alana sportif mekanlar, satış alanları ve lokantalar yapılacağını bildirdi

İstanbul Bahçelievler'deki yol yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Mithatpasa ve Sanayi Caddelerindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Her iki cadde boyunca araçların kaldırımlara par etmelerine engel olmak için babalı bordür dösenerek kaldırımlar araç işgalinden kurtarıldı..

Örnektepe Mahallesi'nde otel inşaatı 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Örnektepe Mahallesi'nde Haliç manzarasına yapılmakta olan otel inşaatı, 4 sokakta toprak kaymasına yol açtı. Evlerinin duvarlarında derin çatlaklar oluşan mahalle halkı korku içerisinde yaşıyor...

Yol üstü İSPARK’lar bayramda iki gün ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda, İSPARK’ın kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkları, 15 Ekim (Salı) ve 16 Ekim (Çarşamba) günü ücretsiz, kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak...

İskenderun Denizciler yol yatırımları Haberi

İskenderun Denizciler yol yatırımları


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Denizciler’de gerçekleştirilen çalışmaları yerinde  inceledi. Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’i ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Çalışmalar plan ve programlara uygun biçimde devam ediyor. Denizciler bölgesinde Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Denizciler ’in ana caddesinde ekipler yolların ve bakım ve onarımını yapıyor. Bozulan veya tahrip olan yol ve kaldırımlarda ise yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Muhtarımız ile her zaman iletişim halindeyiz ”dedi.


DENETİMLERİMİZİ YAPIYORUZ


Başkan Seyfi Dingil,” Birimlerimiz hız kesmeden Denizciler bölgesinde ihtiyaç olan bölgelerde parke yenileme, çevre düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği...