29 / 04 / 2024

İskenderun Düğünyurdu TOKİ başvuruları

İskenderun Düğünyurdu TOKİ başvuruları

İskenderun Düğünyurdu TOKİ projesinde yer alan 158 adet için başvurular bugün sona eriyor.

İskenderun Düğünyurdu TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 158 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi?

TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. TOKİ arsa almayı düşünenler, TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar…

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Konut fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten ev alacaklara net uyarı geldi! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projeleri ve konut fiyatlarına ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili değerlendirmeleri...

10 maddede TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde doğru bilinen yanlışlar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulan ve gündemden düşmeyen, TOKİ projelerine ilişkin Bir Bilene Sorduk için önemli açıklamalar yaptı. Memiş, TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında doğru bilinen yanlışları 10 madde ile anlattı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yüksek kiralara TOKİ darbesi! Başvuru haberleri bile yetti!

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 13 Eylül'den bu yana ev fiyatlarında düşüşü tetikleyen TOKİ konutları ucuz satışları ile piyasaya yön vermeye başladı.

TOKİ son dakikada başvuru şartlarına bir yenisini ekledi! Bu koşul mutlaka aranacak! Hemen buna bakın

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin duyurusu ile birlikte dün TOKİ'nin web sitesinde çökme meydana gelince bugün başlayan başvuruların T.C. kimlik numarasının son rakamına göre farklı günlerde alınmasına karar verildi. İşte detaylar…

TOKİ Kayabaşı projesindeki 3+1 daireleri Suriyeliler kaptı!

Son dönemlerde çok sayıda Suriyeli ve Afgan’ın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına alındığı gündeme bomba gibi düşerken, TOKİ projeleriyle de ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ İskenderun 486 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

İskenderun Düğünyurdu TOKİ başvuruları Haberi

İskenderun Düğünyurdu TOKİ başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan 158 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Düğünyurdu TOKİ'de yer alan daireler için başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul ediliyor.
 

3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen TOKİ Düğünyurdu projesinde daire fiyatları 166 bin 881 TL ile 188 bin 502 TL arasında değişiyor. 
 

İskenderun Düğünyurdu TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede en düşük peşinat tutarı 16 bin 688 TL, en yüksek peşinat tutarı ise 47 bin 125 TL olarak belirlendi.