05 / 05 / 2024

İskenderun ihya

İskenderun ihya

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun'da yeniden imar ve ihya çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm projeleriyle mesken tutulan alanlar ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Yeşilay ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "Kentsel dönüşüm projeleri ile bilhassa bağımlılığın daha da yayıldığı çöküntü alanlarını ihya edecek çalışmalar yürütüyoruz'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Antalya Müzesi yeniden ihya edilerek ayağa kaldırılmalı!

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık, Antalya Müzesi'nin yeniden ihya edilerek, ayağa kaldırılması önerisinde bulundu.

İskenderun yeniden imar edilecek!

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun'da yeniden imar ve ihya çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Özhaseki: 15 yılda Türkiye'yi yeniden ihya ve imar ederiz!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Senede 500 bin konutu değiştirerek 15 yıl içinde Türkiye'yi yeniden ihya ve imar ederiz" dedi. 

Mehmet Özhaseki: Sur'u doğru bir şekilde ihya edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki inşa ve ihya çalışmalarına ilişkin Bakanlık'ta değerlendirme toplantısı yaptı.

Cizre baştan sona ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şırnak Cizre'yi dönüştürmeyi planlıyoruz. Cizre inşallah baştan sona ihya edilecek." dedi.

İskenderun ihya Haberi

İskenderun ihya

İskenderun ilçesinde, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İskenderun Belediyesi, Gazeteciler Cemiyeti ve Deniz Ticaret Odasını ziyaret etti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafla bir araya gelen Güler, çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı.

İskenderun'da yaşanan trafik sorunu hakkında konuşan Güler, "İskenderun kent içi trafik düzenlenmesi yapıldığında, İskenderun Belediyesi'nin, Şoförler Odasının ve STK'larının bilgisi olmuyor. Neden çünkü her şeyi bilen bir Büyükşehir Belediye Başkanı var." dedi.

Eldeki kaynakların İskenderun ve Hatay'ı sil baştan imar etmeye yeterli olduğunu söyleyen Güler, "Allah nasip eder Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı olursak biz yanlışları milletimizle ve STK'larla tartışarak düzelteceğiz." açıklamasında bulundu.

Güler, son olarak şu ifadeleri kullandı: "İnanıyorum...