17 / 06 / 2024

İskenderun mahallelerinde yol çalışmaları

İskenderun mahallelerinde yol çalışmaları

İskenderun'da İsmet İnönü ve Şekere yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile kaldırım bordür döşeme çalışması yapılarak yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın'daki yol düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Koçarlı’da yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bıyıklı, Gaffarlar, Akmescit, Kızılcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke taşı döşemesini tamamladı.

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'nın yolları genişletiliyor!

Malatya’nın ilçe ve kırsal mahallelerinde yol ile ilgili önceden birikmiş sorunların, geçtiğimiz yıl büyük bir bölümünü çözen Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir de bu yıl da çalışmaya devam ediyor.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Sulukule’deki yol yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde yol çalışmaları başlıyor!

Sanayi sitesi esnaflarının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yol çalışmalarına hemen başlanması talimatı verdi.

İskenderun Belediyesi'nden alternatif yol!

Şehrin yeniden inşası için çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi ekipleri Ziya Gökalp ve Mithat paşa Caddelerinden birbirine bağlantılı olarak Şehit Pamir caddesine çıkışı sağlayan yeni bir yol daha açtı.

Şanlıurfa Haliliye'de yol yapım ve açma çalışmaları tamamlandı!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yaptığı yol yapım ve yol açma çalışmaları ile vatandaşın takdirini kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Osmangazi’ye yeni yol!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha ulaşılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, İvaz Paşa ile Molla Fenari mahallelerinde yeni bir yol açılacağını söyledi.

Vakfıkebir'de 6 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran ve Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti...

İskenderun mahallelerinde yol çalışmaları Haberi

İskenderun mahallelerinde yol çalışmaları

İskenderun Belediye Başkanı Yardımcısı Cemil Çengel çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. İskenderun 2015 yılı asfalt sezonunun Haziran ayında açılmasıyla birlikte şehrin 15 ayrı mahallesinde aralıksız tüm sokak ve caddelerde asfaltlama çalışması yapıldı. Geçtiğimiz yıl asfalt hedefinin çok üzerine çıkarak rekor kıran İskenderun Belediyesi haziran ayından başlayarak eylül ayına kadar toplamda 140 bin ton asfalt kullanacak. 



İskenderun genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, böylece yol açımı, bulvar yapımı ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. 



Çengel "İskenderun her geçen büyüyen bir şehir. Kenti cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dâhilinde cadde...