25 / 07 / 2024

İskenderun revize çalışmaları

İskenderun revize çalışmaları

İskenderun AK Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “57 yıldır bu ilçeye dokunulmamıştı, şehri sil baştan inşa ettik” dedi.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Martı figürünün iptal edildiği Kabataş'ta çalışmalar yeniden başladı!

İstanbul'da "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi"nde çalışmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan revize işleminin ardından yeniden başladı.

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmaları tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

TOKİ Hatay İskenderun'da 1. etap çalışmaları başladı!

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi üst kısmında yaklaşık 470 dönüm arazi üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) tarafından yapılacak konutların 1. etabı için temel açma çalışmaları başladı.

İskenderun TOKİ için temel açma çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ yapım çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Gültepe’nin üst kısmında yapılacak projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

İskenderun Havuzlu Çarşı'da çalışmalar son aşamada!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, havuzlu çarşıda yapılan çalışmaları inceleyerek Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı.

İskenderun Eski Hal Pazarı'nda düzenleme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasına özen gösteriyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İskenderun'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol ve kaldırımlarda modernizasyon çalışmaları sürüyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun revize çalışmaları Haberi

İskenderun revize çalışmaları

Sanayisi, işgücü ve mega projeleriyle çehresi değişen İskenderun'un AK Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı projesi ve kentsel dönüşümde iddialı olduklarını belirtti.




İskenderun CHP’nin kalesiydi. Vatandaşı AK Parti’ye nasıl ikna ettiniz?


Burası benim memleketim. Ben ve ailem yıllardır siyasetin içindeyiz. Ayrıca esnaflıktan dolayı halkın içindeydik. Halkı tanıyor ve bölgenin sorunlarına da hakimseniz başarı kaçınılmaz. Burası küçük yer. Herkes birbirini tanır. 57 yıldan beri devlet, vilayet, o dönemki hükümetler buraya dokunmamış. Arka planda bırakılmış. Buranın büyük projelere ihtiyacı vardı. İskenderun halkı da “yeter artık biz de hakkımızı alalım, hakettiğimiz yere gelelim” dedi. 300 bin nüfusuyla Türkiye’nin 7’nci büyük ekonomisiydi ama ilçede tek proje yoktu. Halk bu yüzden bizi tercih etti.


‘KENTİ 20 YIL İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ’


Sizinle birlikte ilçede neler değişti? 


Kenti baştan inşa ediyor,...