28 / 04 / 2024

İskenderun toki evleri başvuru tarihi

İskenderun toki evleri başvuru tarihi

TOKİ İskenderun Evleri 450 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Toplam 4.500 adet konuttan oluşacak proje 2 ayrı kategoride satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

İskenderun'da TOKİ için son imzalar atılacak!

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen Toki evleri projesinde son aşamaya gelindi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan önümüzdeki günlerde Hatay'a gelerek İskenderun Belediyesi ile anlaşmalara imza atacak.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

İskendurun'da TOKİ evleri için ilk başvurular yapıldı!

Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in uzun soluklu çalışmasının meyvesi alındı. TOKİ, İskenderun'da dar gelirli vatandaşlar için toplu konut yapacak. TOKİ evleri için ilk başvurular yapıldı.

İskendurun TOKİ Evleri başvuruları bugün!

İskenderun Belediyesi kentin imarında önemli bir proje olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri için start veriyor.

İskenderun TOKİ Evleri başvuruları bugün!

Toplam 4 bin 500 adet konut hayata geçirilecek olan İskenderun TOKİ Evleri başvuruları bugün saat 14.00'te gerçekleşecek törenle başlayacak.

İskenderun toki evleri başvuru tarihi Haberi

İskenderun toki evleri başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile İskenderun Belediye Başkanlığı tarafındna hayata geçirilecek olan İskenderun Projesi'nde 4 bin 500 adet konut satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 


Alt gelir grubu kapsamında ve sosyal konut niteliğinde başvuruların kabul edileceği TOKİ İskenderun Konutları 450 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek. 


TOKİ İskenderun Evleri'ne başvuruda bulunabilmek için konut uygulamasının yapılacağı yerleşim briminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak veya uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, alt gelir grubunda hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gerekiyor. 


TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

İskenderun TOKİ Konutları başvuru işlemleri yarın saat 14.00 itibariyle İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi'nde (Eski Nikâh Salonu) belediye görevlileri tarafından kabul edilmeye...