10 / 05 / 2024

İskenderunda eski otopark alanı meydana dönüştürülecek

İskenderunda eski otopark alanı meydana dönüştürülecek

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yedikule eski bostan arazisine otopark yapılmasına tepki!

Yedikule'deki eski bostan arazisine otopark yapılması kararına tepki gösteren mahalle sakinleri ateş yakarak kazma ve küreklerle belediye ekiplerini durdurdu...

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı!

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Isparta Çelebiler Otoparkı'nda sona gelindi!

Isparta Belediyesi tarafından yapılan Eski Sağlık Müdürlüğü binası arkasındaki 4 katlı 450 araç kapasiteli Çelebiler Otoparkı'nda son aşamaya gelindi.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

İskenderunda eski otopark alanı meydana dönüştürülecek Haberi

İskenderunda eski otopark alanı meydana dönüştürülecek

Şehit Pamir Caddesi arkasında bulunan eski otopark olarak kullanılan alan boşaltılarak İskenderun halkının kullanımına meydan olarak açılacak. Ekipler alan üzerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Seyfi Dingil, "Halkımızın hayatını kolaylaştıracak yeni yaşam alanları oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Şehir yeni bir meydana kavuşacak" dedi. İskenderun halkına çok güzel bir meydan oluşturacaklarını ifade eden Seyfi Dingil, "Şehir merkezinde yeşil alanlara ihtiyacımız var. Halkımızın daha rahat ulaşım sağlaması ve çocuklarımızın huzurlu ortamlarda bulunmaları için gayret gösteriyoruz. Bu alan yıllarca işkence alanı gibiydi. Şimdi burada yeni düzenlemeler yaparak alanı genişletiyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah...