29 / 04 / 2024

İskenderunda muhtar evi çalışmalarının 1 etabı tamamlandı

İskenderunda muhtar evi çalışmalarının 1 etabı tamamlandı

İskenderun Belediyesi'nin, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ardahan Çıldır Taziye Evi için ilk kazma vuruldu!

Yıldırımtepe mahalle muhtarı Varidet Aktemur mahallelerin en önemli eksikliklerinden biri olan taziye evi ve imam evinin temelini attıklarını belirtti.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

İskenderunda muhtar evi çalışmalarının 1 etabı tamamlandı Haberi

İskenderunda muhtar evi çalışmalarının 1 etabı tamamlandı

Yaptığı sosyal hizmetlerle dikkatleri çeken İskenderun Belediyesi, 2015 yılında yapımına başlanan 16 adet muhtar evini muhtarlara teslim etti. 30 metrekare alan üzerine inşa edilen muhtar evleri, modern görünümü ve kullanım özelliğiyle muhtar ve vatandaşlardan tam not aldı. Modernize edilen muhtar evlerinden vatandaşların da, muhtarlarında memnun olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bundan böyle vatandaşlarımız muhtarlıkla olan işlerini yaptırmak üzere muhtarını aramak zorunda kalmayacak. İskenderunlulara her alanda, her noktada en iyi hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız artık herhangi bir yerlerde değil daha insani, daha kurumsal, daha prestijli şartlar içinde hizmet vererek mahalleleri için daha yararlı olacaklardır" dedi. 


Sabah...