16 / 05 / 2024

iskent dönüşüm şirketi

iskent dönüşüm şirketi

İskent Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla kuruldu...

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Katalist Geri Dönüşüm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Katalist Geri Dönüşüm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Genç ve Hasan Hakan Dindel ortaklığında kuruldu.

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Monde Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erkan Dokuyucu tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi açıldı!

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel tarafından kuruldu. 

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Esener tarafından kuruldu.

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atila Eraslan ve Levent Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi kuruldu!

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Nazım Bozkurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Durmet Metal Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmet Metal Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Duran İrgi tarafından kuruldu.

4geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akpınar, Cem Seven, Caner Seven ve Cemal Seven ortaklığında kuruldu.

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

iskent dönüşüm şirketi Haberi

iskent dönüşüm şirketi

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Menderes Mahallesi 368 Sokak NO:2/3 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ömer Mıstaçoğlu, Şerafettin Duru, Abdurrahman Şen, Celalettin Duru ve Kamil Güral ortaklığıyla...