24 / 07 / 2024

İSKİ 2014 yatırımları

İSKİ 2014 yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ Genel Müdürlüğü ’nün 4 milyar 762 milyon TL ’lik 2014 yılı bütçesini onayladı. Bütçenin yaklaşık 2 milyar TL’si yatırımlara ayrıldı.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

İSKİ 2014 yatırımları Haberi

İSKİ 2014 yatırımları


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, bağlı kuruluşlardan İSKİ Genel Müdürlüğü’nün 4 milyar 762 milyon TL’lik 2014 yılı bütçesini ve performans programını onayladı. İBB Meclisi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in yönettiği toplantıda bütçeyi Meclis Üyelerine sunan İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, 2014 yılı bütçesinin 4 milyar 762 milyon TL olarak belirlendiğini ve bütçenin 1 milyar 930 milyon TL’sini yatırımlara ayırdıklarını söyledi.


İçmesuyu ve atıksu hizmetlerini çevre ve insan sağlığını esas alarak etkin, verimli ve kaliteli şekilde yürütmeyi kendine misyon edinen İSKİ’nin İstanbullulardan temin ettiği su bedellerini, su ve atıksu yatırımları olarak geri kazandırdığına dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Demir, “İstanbulluların temizsu ve atıksu hizmetlerinden 7 gün 24 saat kesintisiz olarak faydalanabilmesi için tüm personelimizle mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Şunu...