19 / 05 / 2024

İski Ayazma ve Palamut dereleri ıslah çalışması

İski Ayazma ve Palamut dereleri ıslah çalışması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Çekmeköy, Sancaktepe, Maltepe ile Sultanbeyli ilçelerinden geçen Ayazma ve Palamut dereleri ile 10'un üzerinde küçük dereden oluşan kollarında ıslah çalışmasına devam ediyor..

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma 363 konut ihalesi bugün!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir Kuzey Ayazma projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

TOKİ Ayazma 50 bin konut kura sonucu 2 Temmuz isim listesi!

TOKİ Ayazma 50 bin konut kura sonucu 2 Temmuz isim listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Başakşehir Ayazma 2019 kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Başakşehir Ayazma 2019 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 başvuru tarihi ve şartları!haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar...

Bandırma-Osmaneli ile Ayazma-İnönü demiryolu hattı mecliste!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli, Ayazma-İnönü demiryolu hattının ihale ve inşaat süreci meclis gündemine taşındı İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

İski Ayazma ve Palamut dereleri ıslah çalışması Haberi

İski Ayazma ve Palamut dereleri ıslah çalışması
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Ömerli Paşaköy atıksu havzasında bulunan ve kollarıyla birlikte 64 kilometre uzunluğa sahip Ayazma ve Palamut derelerini ıslah ediyor. 

İSKİ'den edinilen bilgiye göre; Çekmeköy, Sancaktepe, Maltepe ile Sultanbeyli ilçelerinden geçen Ayazma ve Palamut dereleri ile 10 un üzerinde küçük dereden oluşan kollarında ıslah çalışmaları devam ediyor. Muhtemel taşkın risklerinin ortadan kaldırılacağı, yetersiz dere kesitlerinin genişletileceği ıslah çalışmaları ile derelere kontrolsüz atıksu girişi de önlenmiş olacak. 2015'in ikinci yansında tamamlanacak inşaat çalışmalarında toplam 42 kilometre dere ıslahı ve 49 kilometre atıksu hattı ile 5...