05 / 05 / 2024

İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü

İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Üsküdar-Beykoz Metro hattı projesi rafa kaldırıldı!

Beykozlu vatandaşların uzun zamandır beklediği Üsküdar Beykoz metro hattı için üzen haber geldi. İBB Raylı Sistemler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; proje 2024'ten sonra değerlendirilecek. 

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı çalışmaları 2024'ten sonra başlayacak!

Beykoz-Üsküdar Metro Hattı'nda son durum merak ediliyor. Peki Beykoz Üsküdar Metro Hattı'nda son durum ne? 

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

RSY İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

RSY İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Ömer Faruk Kalyoncu Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beykoz'da açıldı.

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Veli Kadooğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde açıldı.

İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü Haberi

İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz İSKİ Şube Müdürlük binasının açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı,  İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ve müdür yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, muhtarlar ve ilçe sakinleri katılım gösterdi.

Beykoz Belediyesi Ana Binası arkasında yer alan hizmet binası yapılan yatırımla Çubuklu Dedeoğlu Arıtma Tesisi içine taşındı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek:”Su Gibi Aziz Olun”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hizmet binasında tüm emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak “İSKİ’nin İstanbul’da inşa ettiği en eski hizmet binası 1994 yılında Beykoz’da faaliyet göstermiştir. İSKİ’nin İstanbul’a ve özellikle Beykoz’a hizmetlerini saymakla bitiremeyiz. Sağ olsun İSKİ Genel Müdürümüz Fatih Turan’ın söz verdiği yeni...