27 / 04 / 2024

İSKİ Eyüp Hizmet Binası

İSKİ Eyüp Hizmet Binası

24 bin metrekare alana kurulan Hizmet Binası bulunduğu konuma değer ve mimarı bir güzellik kazandıracak. Güneş enerjili sistemi bulunan bina çevreye dost akıllı bir bina olacak. Binanın 2016 Ekim gibi bitirilmesi planlanıyor.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Eyüp'te 66 trilyonluk yatırımın toplu açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Eyüp Belediyesi hizmet binası ve toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, belediye hizmet binasının geleneksel mimariyi yansıtmasıyla Eyüp Sultan'a yakışan bir eser olduğunu söyledi.

Eyüp’te mahalle kimliği çalışması başlıyor!

Eyüp Belediyesi'nin hizmet politikasını geliştirecek ve belediyedeki tüm birimlere çalışmalarında katkı sağlayacak bu proje ile Eyüp'te yer alan 28 mahalle için kimlik çalışması yapılacak.

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediyesi Göktürk Ek Hizmet Binası düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine sunuldu, açılış törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek veK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı...

Bezmialem Hastanesi Eyüp'te açılıyor!

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne bağlı Sağlık Birimleri Fakültesi önümüzdeki ay Eyüp’te açılıyor. Eyüp Belediyesi bünyesindeki kampusta 6 bölümle hizmet verilecek

Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası açılış için gün sayıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Açılış için gün sayan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı tanıtıldı!

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı.

Eyüp-Fatih arası raydan elektrikli tramvay hattı geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ile Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergâhta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli tramvay hattı projesini tanıttı.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattının tanıtımı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih ve Eyüp ilçeleri arasında 13 kilometrelik güzergahta 19 istasyonda hizmet verecek 150 milyon dolar bütçeli Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvay hattını tanıttı.

İSKİ Eyüp Hizmet Binası Haberi

İSKİ Eyüp Hizmet Binası


Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Eyüp İlçe AK Parti Başkanı Süleyman Aykaç ve Eyüp Belediyesi’nden katılan heyet huzurunda yapılan sunum İSKİ Su İnşaat Daire Başkanlığı İstanbul Şube Müdürü Murat Karakalem tarafından gerçekleştirildi.

Sunumda İSKİ Münzevi Terfi Merkezi Eyüp Hizmet Binası’nın amacı ve işlevselliğinden, çevreye duyarlılığından bahsedildi.

Altyapı hizmetlerinin yerinde yönetim ve denetimini sağlamak amacıyla; işlevsel çözümleri optimum olan, çalışan memnuniyetinin maksimum derecede sağlanacağı Eyüp Şubesi Hizmet Binası yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. İSKİ hizmet alanı dahilindeki Eyüp İlçesi nüfus ve abone sayısı dikkate alınarak günümüz teknolojisinin kullanıldığı Hizmet Binası, hizmeti müşteri ile buluşturan ve İSKİ’nin  görünen yüzünü temsil eden prestij hizmet binaları olması hedefleniyor.

24 bin metrekare alana kurulan Hizmet Binası bulunduğu konuma değer ve mimarı bir güzellik kazandıracak. Güneş...