08 / 05 / 2024

İSKİ Şile Ömerli Havzası imar planı

İSKİ Şile Ömerli Havzası imar planı

Şile 1/5000 ölçekli Ömerli Havzası Nazım İmar Planı'na İSKİ itirazı Üvezli ve Bıçkıdere köylerindeki dere yapı yaklaşma sınırlarına ilişkin Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni asgari ücret için kritik toplantı! Bakan Bilgin ile işverenler bir araya geldi

Milyonlarca kişinin gözü kulağı asgari ücrete yapılacak zamda. Pazarlığın başlamasına günler kala Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işveren tarafını temsil eden TİSK ile kritik bir görüşme yaptı. Toplantının ana gündemi asgari ücret zammı ve EYT oldu.

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Galatasaray’da Florya bilinmezliği!

Galatasaray SK ile Emlak Konut GYO arasında devir pazarlıkları başladı... Sarı kırmızılılar, projesinin iptal edildiği Florya arazisini geri alabilmek için temaslara başlarken konu ile alakalı olarak birçok soru yanıt bekliyor.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesinin kazananı belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesine 15 firmanın oluşturduğu 4 ortak girişim grubu teklif verdi. İhaleyi Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

Kasaba Ömerli'nin 3.etap yapımında lüks markalar kullanılıyor!

Türkiye İş Bankası iştirakleri ve Altınhas Holding ortaklığı ile Ömerli’de yapılan Kasaba projesinin 3’üncü etabının yapımında birinci sınıf inşaat malzemeleri, iç dekorasyonunda ise dünyaca ünlü lüks markalar kullanılıyor.

Üsküdar Mehmet Çakır Kültür Merkezi bakıma alınacak!

4 ay önce toplu açılış töreni ile hizmete giren Üsküdar Çengelköy’de bulunan Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, yağan yağmurlar sonrasında dökülmeye başladı.

İSKİ Şile Ömerli Havzası imar planı Haberi

İSKİ Şile Ömerli Havzası imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Ömerli Havzası Nazım İmar Planı'na İSKİ itirazı Üvezli ve Bıçkıdere köylerindeki dere yapı yaklaşma sınırlarına ilişkin Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan imar planı tadilatını bugün (26 Ocak 2015, Pazartesi) ilanen askıya çıkardı.


Büyükşehir, 28737 dosya numaralı imar planı tadilatını 13 Eylül 2014'te onayladı. İmar planı, 24 Şubat 2015 Salı günü askıdan indirilecek.


Şile İlçesi Ömerli Havzası Nazım İmar Planı'nı indirmek için tıklayın!


Emre Kulcanay /...