13 / 05 / 2024

iski ümraniye kazı çalışmalarında kaza oldu mu

iski ümraniye kazı çalışmalarında kaza oldu mu

İSKİ'nin Ümraniye'de gerçekleşen atıksu kanal çalışması esnasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçinin toprak altında kaldığı bildirildi. İSKİ kazısında toprak altında kalan işçi Kadir Daştan'ın cenazesine ulaşıldığı bildirildi.

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi 199 ada 1 parselin plan tadilatı askıda! 

Ümraniye İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi, 199 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıda...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Üsküdar’daki İSKİ kazısında mimari kalıntılar bulundu!

Üsküdar’daki İSKİ kazı çalışmasında asfaltın 1 karış altından Osmanlı döneminden kalma konut, dükkân gibi mimari kalıntılar bulundu.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye Hekimbaşı - Topağacı - Dumlupınar Mahallesi ve Kazım Karabekir - Elmalıkent - İnkılap Mahallelerinin bir kısmına ilişkin nazım imar planına itiraz planı askıya çıktı..

Ümraniye'de üç mahallenin nazım imar planı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı - Kazım Karabekir ve İnkılap Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı askıa çıktı...

Ümraniye'de 2B arazilerine imar planı!

Ümraniye’nin Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap ile Esenkent mahallelerini ilgilendiren imar planı düzenlemesi yapıldı.

Ümraniye'deki 2B arazilerinin imar planları meclisten geçti!

Ümraniye ilçesi Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları Ümraniye Belediyesinin göstermiş olduğu yoğun çabalar sonucunda meclisten geçti.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Ümraniye'de üç mahallenin imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Ümraniye İlçesi Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri 18.Madde Uygulama Sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Ümraniye'de 3 mahallenin imar planı askıya çıktı!

Ümraniye İlçesi, 17 Ocak 2014 Onanlı Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri 18.Madde Uygulama Sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı.

iski ümraniye kazı çalışmalarında kaza oldu mu Haberi

iski ümraniye kazı çalışmalarında kaza oldu mu

İSKİ'nin İstanbul Ümraniye'de atıksu kanal çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi toprak altında kaldı.


İtfaiyenin toprak altında kalan işçiye ulaşmaya çalıştığı bildirildi. 


Göçük altında kalan işçi Kadir Daştan'ın cenazesine...