02 / 05 / 2024

iskilip belediyesi toki projeleri

iskilip belediyesi toki projeleri

TOKİ ve İskilip Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ İskilip Evleri başvuruları uzatıldı. TOKİ İskilip Evleri başvuruları 14 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

Sarayköy Belediyesi 410 konut için TOKİ ile anlaştı!

Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı.

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

Reyhanlı Belediyesi kent çalışmaları devam ediyor!

Reyhanlı Belediyesi şehir merkezinde yeni oluşturulan cadde ve sokaklara parke taşı döşemeye başladı. Reyhanlı Belediyesi, Yeni Mahalle Toki civarında bulunan yeni yerleşim yerlerinin üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

iskilip belediyesi toki projeleri Haberi

iskilip belediyesi toki projeleri

TOKİ ve İskilip Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ İskilip Evleri başvuruları uzattı. 


TOKİ Çorum İskilip Evleri 3 oda 1 salon daire seçeneğinden meydana geliyor.


TOKİ Çorum İskilip Konutları'nda aylık taksitler 560 TL'den başlıyor. 


Kuralı satış yöntemi ile satışa sunulan TOKİ İskilip Evleri başvuruları 14 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kabul edilecek. 


TOKİ İskilip Evleri başvuruları sırasında 6 bin TL ödeme...